nieuws

Giant en CycleSoftware optimaliseren samenwerking

algemeen

Giant en CycleSoftware optimaliseren samenwerking

De samenwerking tussen Giant en CycleSoftware is verder geoptimaliseerd. Gebruikers kunnen nu zeer snel de bestellingen van Giant verwerken. Met één druk op de knop worden alle gegevens digitaal opgehaald en verwerkt naar de voorraad. De kans op fouten is hierdoor minimaal.

LELYSTAD/SINT-MICHIELSGESTEL – De samenwerking tussen Giant en CycleSoftware is verder geoptimaliseerd. Gebruikers kunnen nu zeer snel de bestellingen van Giant verwerken. Met één druk op de knop worden alle gegevens digitaal opgehaald en verwerkt naar de voorraad. De kans op fouten is hierdoor minimaal.

Er kunnen direct bestellingen worden geplaatst van fietsen, onderdelen en accessoires. Ook is er de mogelijkheid tot het inboeken van pakbonnen. Hierbij worden de fietsgegevens, indien nodig, ook aangevuld met frame- en chipnummers.

“De ondernemer krijgt steeds minder tijd. Vooral in het seizoen is iedere minuut tijdswinst meegenomen. Vandaar dat het koppelen van Giant voor ons van zeer groot belang was. We willen met ons automatiseringspakket zoveel mogelijk werk uit handen nemen en tijd besparen,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware. Joost Mol van Giant sluit zich daarbij aan. “Giant wil er in alles voor zorgen dat het handelingsgemak van de dealer verbeterd wordt en daarmee dus ook tijdswinst wordt geboekt.”

Meer over Cycle Software en Giant

Reageer op dit artikel