nieuws

Gazelle gaat rechtstreeks op Deense markt

algemeen

Gazelle gaat rechtstreeks op Deense markt

ODENSE (DK) – Intercycle A/S en Koninklijke Gazelle hebben besloten hun relatie te beëindigen. Gazelle gaat een eigen sales- en marketingkantoor openen in Denemarken. Met ingang van 1 februari volgend jaar gaat het merk zich rechtstreeks concentreren op de Deense markt.

ODENSE (DK) – Intercycle A/S en Koninklijke Gazelle hebben besloten hun relatie te beëindigen. Gazelle gaat een eigen sales- en marketingkantoor openen in Denemarken. Met ingang van 1 februari volgend jaar gaat het merk zich rechtstreeks concentreren op de Deense markt.

Deze stap geeft het belang van de Deense fietsmarkt voor Gazelle aan en het voornaamste doel hiervan is om het serviceniveau met de handelspartners en consumenten te vergroten. "Gazelle heeft veel geleerd door de samenwerking met Intercycle en we zijn dankbaar voor de uitstekende samenwerking", zegt Gijs Spil, export manager van Gazelle. "Wij wensen Gazelle een welvarende toekomst op de Deense markt", geeft Jesper Skriver Larsen van Intercycle aan. Beide bedrijven doen er alles aan om de komende overgangsperiode zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Reageer op dit artikel