nieuws

Augusta event in Hilversum en Brussel

algemeen

Augusta event in Hilversum en Brussel

LEIDEN – Augusta Benelux nodigt ook dit najaar haar dealers uit voor een groots dealerevenement dat leerzaam is maar ook veel entertainment bevat. Half september kunnen de dealers tijdens het Business & Fun Event kennisnemen van de nieuwe producten voor 2012. Dit jaar is het event opgesplitst in twee edities.

LEIDEN – Augusta Benelux nodigt ook dit najaar haar dealers uit voor een groots dealerevenement dat leerzaam is maar ook veel entertainment bevat. Half september kunnen de dealers tijdens het Business & Fun Event kennisnemen van de nieuwe producten voor 2012. Dit jaar is het event opgesplitst in twee edities.

Om maandag 12 september worden de Nederlandse BBB-dealers ontvangen in Hilversum, terwijl op maandag 19 september de Frans- en Nederlandstalige dealers uit zowel België als Luxemburg in Brussel bijeenkomen. Tijdens beide bijeenkomsten belicht Augusta onder andere de invloed van sportsponsoring op hun afdelingen productontwikkeling en marketing en de voordelen die dat opleveren voor de ondernemer.

Reageer op dit artikel