nieuws

LOOKY fietshandschoen exclusief bij JDVB

algemeen

LOOKY fietshandschoen exclusief bij JDVB

De door Stichting KWAMUTEGEN ontwikkelde LOOKY fietshandschoen zal met ingang van heden exclusief worden aangeboden door JDVB. Door de licentierechten aan JDVB over te dragen wil Stichting KWAMUTEGEN de service richting haar dealers waarborgen en de kwaliteit van het product veilig stellen.

De door Stichting KWAMUTEGEN ontwikkelde LOOKY fietshandschoen zal met ingang van heden exclusief worden aangeboden door JDVB. Door de licentierechten aan JDVB over te dragen wil Stichting KWAMUTEGEN de service richting haar dealers waarborgen en de kwaliteit van het product veilig stellen.

JDVB is het bedrijf van Jessica van Batenburg die al sinds het eerste uur betrokken en medeverantwoordelijk is geweest bij de ontwikkeling en verkoop van LOOKY.
“De groeiende belangstelling voor LOOKY verdient toegewijde aandacht, daarom hebben we besloten dat ik onder eigen naam de activiteiten verder ga uitbouwen” licht Jessica van Batenburg toe.

Met op dit moment ruim 50 dealers in Nederland en zelfs in België en Ierland wil JDVB het verkoopnetwerk verder uitbouwen om de consument zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een verkeersveilige LOOKY.
Voor de dealers verandert er verder niets: de inkoopprijzen blijven hetzelfde en een bijdrage per verkochte LOOKY aan het KWAMUTEGEN kinderfonds voor de financiele steun aan jonge verkeersslachtoffers zal JDVB voortzetten.

Veilig fietsen met LOOKY
De LOOKY is ontwikkeld om de veiligheid van de fietser en diens omgeving te vergroten en is te vergelijken met een achteruitkijkspiegeltje in de auto:
met één blik in de spiegel van LOOKY verkrijgt de fietser zicht op achteropkomend verkeer zonder het ongemak van omdraaien en te slingeren op de weg.
De hand loslaten bij het omdraaien was al het geval, maar met een LOOKY blijft het gezicht naar voren gericht wat veiliger en rustiger fietst.

“In het steeds drukker wordende verkeer is de fietser kwetsbaar en met de groeiende groep e-bike gebruikers, zal een spiegel op de fiets misschien nog eens verplicht worden gesteld”, sluit Jessica van Batenburg af.

Reageer op dit artikel