nieuws

Fiets en Wandelbeurs 2012 ook in Vlaanderen

algemeen

Fiets en Wandelbeurs 2012 ook in Vlaanderen

In 2012 zal niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen de Fiets en Wandelbeurs op grootse wijze uitpakken. In het hart van Vlaanderen is de historische stad Mechelen twee dagen lang het centrum voor enthousiaste fietsers en wandelaars. De Nederlandse versie wordt gehouden in Amsterdam RAI op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2012. De Vlaamse versie in Mechelen, Nekkerhal, het weekend erna op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2012.

AMSTERDAM – In 2012 zal niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen de Fiets en Wandelbeurs op grootse wijze uitpakken. In het hart van Vlaanderen is de historische stad Mechelen twee dagen lang het centrum voor enthousiaste fietsers en wandelaars. De Nederlandse versie wordt gehouden in Amsterdam RAI op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2012. De Vlaamse versie in Mechelen, Nekkerhal, het weekend erna op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2012.

Zowel in Nederland als Vlaanderen zijn fietsen en wandelen zeer geliefde activiteiten en kiezen veel mensen voor een actieve vakantie. Om in Vlaanderen een tweede Fiets en Wandelbeurs te beginnen, ligt voor de hand; natuurlijk ook omdat in beide landen dezelfde taal wordt gesproken.

Is men in 2005 in Nederland nog voorzichtig op bescheiden schaal begonnen, in Vlaanderen krijgt de Fiets en Wandelbeurs meteen een vliegende start. “De Vakantiefietser vzw die 15 jaar lang met succes haar Fietsvakantiebeurs in Retie heeft georganiseerd, staat garant voor de kwaliteit van het inhoudelijke fietsprogramma”aldus beursorganisator Theo Jorna. “Het inhoudelijke wandelprogramma is in goede handen bij de Grote Routepaden vzw. De grootste Vlaamse wandelorganisatie, Aktivia, ondersteunt ook enthousiast de nieuwe beurs, evenals diverse andere Vlaamse verenigingen.”

Inschrijven voor exposanten kan vanaf nu!
De Fiets en Wandelbeurs heeft veel ondersteuning gekregen van de exposanten. Ze doet daarom graag wat terug. Exposanten die inschrijven voor beide beurzen krijgen 10% korting op de kale meters van de goedkoopste inschrijving. Ook het transport van beursmaterialen van Amsterdam naar Mechelen kunnen exposanten door de organisatie goedkoop en efficiënt laten uitvoeren.

Themaland 2012 in de Amsterdam RAI is Duitsland. Voor de beurs in Vlaanderen is op dit moment nog geen definitieve keuze gemaakt.

Potentiële exposanten ontvangen per 1 september de brochure met inschrijfformulieren. Maar kunnen nu al online inschrijven op de website. Ook vindt men hier uitgebreide informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Meer over de Fiets en Wandelbeurs

Reageer op dit artikel