nieuws

Dirk Methorst start met Fietsvakshop.nl

algemeen

Dirk Methorst start met Fietsvakshop.nl

VEENENDAAL – Binnenkort gaat de website van Fietsvakshop online. Dirk Methorst was anderhalf jaar bezig om deze webshop voor de vakhandel in de lucht te krijgen. “Voor mij voldoende bewijs dat het voor een individuele ondernemer bijna niet mogelijk is om zelf een webshop op te starten en bij te houden.” Fietsvakshop is een webshop van vakhandelaren.

VEENENDAAL – Binnenkort gaat de website van Fietsvakshop online. Dirk Methorst was anderhalf jaar bezig om deze webshop voor de vakhandel in de lucht te krijgen. “Voor mij voldoende bewijs dat het voor een individuele ondernemer bijna niet mogelijk is om zelf een webshop op te starten en bij te houden. Klanten bestellen vooral in de periode dat je zelf druk bent in de winkel, en dan heb je geen tijd om spullen in te pakken, te versturen en de site bij te houden.” Fietsvakshop is een webshop van vakhandelaren.

Uit onderzoek van grote banken als Rabobank en ABN AMRO en andere organisaties blijkt dat multichannel retailing de toekomst heeft. Dit betekent dat detaillisten zowel in een fysieke winkel als op internet actief moeten zijn om in de toekomst te kunnen overleven. Dirk Methorst heeft met zijn winkels in Veenendaal al 31 jaar ervaring in de tweewielerbranche. “Ik vind het belangrijk om als vakhandel zoveel mogelijk internetomzet binnenboord te houden. Dealers zien internet nog vaak als concurrent, maar we kunnen de tijd niet veranderen en beter kijken hoe we er zo goed mogelijk mee om kunnen gaan.”

In het augustusnummer leest u een uitgebreid artikel over Fietsvakshop.

Reageer op dit artikel