nieuws

Ceradure Cycling stopt per direct met Corratec

algemeen

Ceradure Cycling stopt per direct met Corratec

Ceradure Cycling BV heeft besloten per direct te stoppen met de import en verdeling van Corratec voor België en Nederland. Reden is dat Corratec zich niet heeft gehouden aan de gemaakte afspraken zoals Ceradure die afgelopen oktober (2010) met Corratec heeft besproken.

STEIN – Ceradure Cycling BV heeft besloten per direct te stoppen met de import en verdeling van Corratec voor België en Nederland. Reden is dat Corratec zich niet heeft gehouden aan de gemaakte afspraken zoals Ceradure die afgelopen oktober (2010) met Corratec heeft besproken.

“Daarnaast verschilden Corratec en wij dusdanig van mening over de wijze van voortzetting van de verdeling van het merk Corratec in België en Nederland, dat beide partijen tot de conclusie zijn gekomen dat voortzetting van de samenwerking geen enkele zin meer had,” aldus Job Vrancken van Ceradure Cycling BV.

 

Meer over Corratec 

Reageer op dit artikel