nieuws

Sterrenteam op Bianchi doet vandaag mee aan Alpe D’Huzes

algemeen

Sterrenteam op Bianchi doet vandaag mee aan Alpe D’Huzes

Bianchi heeft ook dit jaar het Sterrenfietsteam weer van fietsen voorzien. Dit team van bekende Nederlanders doet mee aan diverse fietsevenementen om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Vandaag doet het Sterrenfietsteam mee aan de Alpe D’Huzes.

ENSCHEDE – Bianchi heeft ook dit jaar het Sterrenfietsteam weer van fietsen voorzien. Dit team van bekende Nederlanders doet mee aan diverse fietsevenementen om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Vandaag doet het Sterrenfietsteam mee aan de Alpe D’Huzes.

Dit jaar wordt het team gevormd door de volgende bekende Nederlanders: op de foto van links naar rechts Sander Janson, Sebastiaan Labrie, Bas Muijs, John Rep, Patrick Morley, Jeroen Mantel, Esther Schouten, Bob Brilman, Marc de Vries, Nicoliejn Sauerbreij,  John van Lottum, Sabine Vas Nunes, Chris Tates, Frts Barend en Theo de Rooij.

Reageer op dit artikel