nieuws

SMOVE Sport Gloves

algemeen

SMOVE Sport Gloves

In de zomer zal menig sporter zich graag even opfrissen met een SMOVE Sport Glove, de verfrissende wassen-zonder-water washandjes. SMOVE is onder meer bekend van de sportcompressiekousen.

In de zomer zal menig sporter zich graag even opfrissen met een SMOVE Sport Glove, de verfrissende wassen-zonder-water washandjes. SMOVE is onder meer bekend van de sportcompressiekousen.

In 2010 zette SMOVE, onderdeel van de Arion Group, de eerste stappen in de sportwereld met de kwalitatief hoogwaardige sprotcompressiekousen. SMOVE heeft zichzelf als doel gesteld sportirritaties om te zetten in sportinnovaties. De kousen bleken een schot in de roos en werden onder meer gebruikt door de atleten van AA Drink/Leontien Cycling Team.

“Naast zeer enthousiaste reacties op de compressiekousen, gaven de renners en rensters aan dat verfrissen tijdens of direct na het koersen vaak lastig is,” zegt Ewout Boogaard, manager van SMOVE. “Daarom hebben we de SMOVE Sports Gloves bedacht, die daarvoor een fijne oplossing bieden.”

De SMOVE Sports Gloves zijn bij uitstek geschikt om de huid te verzorgen en prikken niet in de ogen. De washandjes bevatten Aloë Vera voor een optimale huidverzorging.

Verder zijn de washandjes:

  • Zeep-, kleurstof-, latex- en alcoholvrij
  • Dermatologisch getest
  • pH-huidneutraal
  • Hypoallergeen.

Wat ook uniek is aan de Sports Gloves is dat de washandjes kunnen worden gebruikt bij het reinigen van schaafwonden en dat ze opgewarmd kunnen worden in de magnetron. Dit geeft een nog lekkerder gevoel bij het wassen.

Reageer op dit artikel