nieuws

Shimano en Vittoria bundelen krachten

algemeen

Shimano en Vittoria bundelen krachten

Shimano Europe gaat vanaf september dit jaar de distributie verzorgen van de banden van Vittoria en Geax voor Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en Finland. Beide bandenmerken zijn eigendom van Vittoria Industries Ltd.

NUNSPEET – Shimano Europe gaat vanaf september dit jaar de distributie verzorgen van de banden van Vittoria en Geax voor Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en Finland. Beide bandenmerken zijn eigendom van Vittoria Industries Ltd.

Geax is de off-road divisie van de Vittoria Group, die zijn naam ontleent aan het legendarische Vittoria merk, het best bekend om zijn hoge kwaliteit racefietsbanden en tubulars. "De verkoopkantoren van Shimano in Europa hebben veel kennis in huis om producten aan de man te brengen en Vittoria kan zo sterk profiteren van Shimano’s distributiekracht", zegt Rudie Campagne CEO en voorzitter van Vittoria Industries Ltd.

"Zowel Shimano en Vittoria zijn merken die veel ervaring hebben in de productie van eigen producten en we zien er dan ook naar uit om nauw samen te gaan werken, om zo onze expertise te delen en van elkaar te leren", zegt Marc van Rooij, voorzitter van de Shimano Europe Holding. "Zowel Vittoria en Geax zijn premium merken die een goede toevoeging zullen zijn aan ons reeds sterke productportfolio."

Reageer op dit artikel