nieuws

Rudy Project Genetyk

algemeen

Rudy Project Genetyk

Een nieuwe creatie van de Italiaanse sportbrillenfabrikant Rudy Project is het model Genetyk. Een primeur van Rudy Project is dat de onbreekbare en met de UV stralen van de zon verkleurende ImpactX lens op ieders sterkte gemaakt kan worden. Rudy Project slaagde er in om deze oplossing voor permanente brildragers bij de verschillende lenzen toe te passen.

Een nieuwe creatie van de Italiaanse sportbrillenfabrikant Rudy Project is het model Genetyk. Een primeur van Rudy Project is dat de onbreekbare en met de UV stralen van de zon verkleurende ImpactX lens op ieders sterkte gemaakt kan worden. Rudy Project slaagde er in om deze oplossing voor permanente brildragers bij de verschillende lenzen toe te passen.

Het Genetyk montuur is ook geschikt voor brildragers die met het clip-on systeem hun eigen correctieglazen in de bril wensen te integreren. Met de aanpasbare antislip oorbeentjes en Ergo IV neusstuk is de brilmontuur voor iedereen correct positioneerbaar. Deze nieuwste Rudy Project Genetyk bril is er in 10 verschillende trendy kleurstijlen. Voor de ontwikkeling van deze sportbril werd geluisterd naar de feedback van topatleten zoals Philippe Gilbert en Ivan Basso. Belangrijkste resultaat hiervan is de pasvorm en bescherming van de ogen tegen zonlicht en atmosferische invloeden.

Door het Quick Change systeem kunnen er snel en makkelijk verschillende glazen in de Genetyk montuur geplaatst worden. Het volledige Rudy Project lensaanbod, waaronder de geavanceerde ImpactX Photochromatische lenzen, komen hiervoor in aanmerking. Bij Rudy Project is het Photochromatisch materiaal geen dun laagje dat op de lens is aangebracht maar zit het in de massa verwerkt. Adviesverkoopprijs vanaf € 124,90.

Reageer op dit artikel