nieuws

Raleigh terug op nationaal sportniveau

algemeen

Raleigh terug op nationaal sportniveau

Op zondag 26 juni vindt het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor professionals plaats in en rondom het stadje Ootmarsum. Jeroen Janssen, profrenner in Team Raleigh International, strijdt mee om de titel van Nederlands Kampioen wielrennen. NOS Studio Sport zal aanwezig zijn om live verslag uit te brengen van deze wedstrijd.

AMERSFOORT – Op zondag 26 juni vindt het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor professionals plaats in en rondom het stadje Ootmarsum. Jeroen Janssen, profrenner in Team Raleigh International, strijdt mee om de titel van Nederlands Kampioen wielrennen. NOS Studio Sport zal aanwezig zijn om live verslag uit te brengen van deze wedstrijd.

In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw behaalde de professionele wielerformatie

TI-Raleigh een ongekende reeks overwinningen. In 1980 wint de ploeg maar liefst elf etappes in de Tour de France en Joop Zoetemelk zet dat jaar de tour op zijn naam. Nu dertig jaar later staat er een geheel nieuw internationaal Raleigh team in de startblokken om de wielerwereld te veroveren. Ook dit team wil zo snel mogelijk naar de top klimmen en meestrijden in de Tour de France. Meer informatie www.team-raleigh.com.

Reageer op dit artikel