nieuws

NeilPryde Bikes gestolen tijdens Limburg Mooiste

algemeen

NeilPryde Bikes gestolen tijdens Limburg Mooiste

Tijdens het race- en MTB-evenement Limburgs Mooiste zijn in de nacht van vrijdag 24 juni op zaterdag 25 juni alle NeilPryde modellen gestolen. Het betreft onder andere een Alize in rood/wit met Shimano Ultegra (maat M), een Alize in zwart met Shimano Ultegra (maat L) en een Diablo in blauw met Shimano Dura Ace (maat L).

WILLEMSTAD – Tijdens het race- en MTB-evenement Limburgs Mooiste zijn in de nacht van vrijdag 24 juni op zaterdag 25 juni alle NeilPryde modellen gestolen. Het betreft onder andere een Alize in rood/wit met Shimano Ultegra (maat M), een Alize in zwart met Shimano Ultegra (maat L) en een Diablo in blauw met Shimano Dura Ace (maat L).

Neilpryde vertegenwoordiger Joris Birnie is ernstig teleurgesteld: "Los van de financiële schade, hebben we ook veel exposure op dit drukbezochte evenement gemist. Het enige positieve dat ik op dit moment zie, is dat nu blijkt dat NeilPryde Bikes erg gewild zijn."

Mocht je een van deze fietsen tegenkomen neem dan contact op met NeilPryde Bikes op joris@neilprydebikes.com

Reageer op dit artikel