nieuws

Move Sport distributeur van Vredestein banden in USA en Canada

algemeen

Move Sport distributeur van Vredestein banden in USA en Canada

Move Sport, Inc, uit Boulder, Colorado is exclusief distributeur van Vredestein Two Wheel banden geworden voor de Verenigde Staten en Canada. Move Sport wilde graag samenwerken met Vredestein vanwege de schat aan ervaring als fabrikant van high-end fietsbanden: dit jaar viert het merk zijn 101e verjaardag als bandenfabrikant.

BOULDER (USA)/ENSCHEDE – Move Sport, Inc, uit Boulder, Colorado is exclusief distributeur van Vredestein Two Wheel banden geworden voor de Verenigde Staten en Canada. Move Sport wilde graag samenwerken met Vredestein vanwege de schat aan ervaring als fabrikant van high-end fietsbanden: dit jaar viert het merk zijn 101e verjaardag als bandenfabrikant.

Move Sport werd drie jaar geleden opgericht door Susan Eastman Walton en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen en op de markt brengen van het merk RecoFit compressiekleding. Zij greep de kans toen de gelegenheid zich voordeed om Vredestein als merk toe te voegen aan haar bedrijf. Haar man Hugh Walton zal het beheer van het Vredestein-merk voor Move Sport op zich nemen. Hugh Walton is oprichter van DashAmerica/Pearl Izumi en manager van diverse fietsmerken waaronder recent Veltec Sports.

Marc Ganzeboom, Manager Marketing en Sales van Vredestein Two Wheel Banden, is blij met Move Sport als distributeur en Hugh Walton: "Hugh brengt passie, enthousiasme, en een uitstekende kennis van de industrie met veel contacten in de branche, zowel met klanten als verkoopagenten. Move Sport is precies het bedrijf dat wij zoeken om Vredestein vooruit te helpen. "

Hugh zei: "Vredestein is een geweldig bedrijf met een uitgebreid assortiment aan producten en we zijn dan ook vereerd om samen te werken met het team van Vredestein. "

Reageer op dit artikel