nieuws

Koga doneert voor Japan

algemeen

Koga doneert voor Japan

Tijdens een golftoernooi van hun nieuwe distributeur in Japan heeft Koga geld gedoneerd voor de Tsunami Charity Foundation. “Door deze donatie willen zowel Koga als de Accell Group hun oprechte bezorgdheid uitdrukken over wat er gebeurd is met Japan tijdens de verschrikkelijke tsunami. We hopen dat deze bescheiden donatie een bijdrage kan leveren voor het herstel en anderen motiveren dit gebaar te volgen”, aldus algemeen directeur Wouter Jager.

 HEERENVEEN – Tijdens een golftoernooi van hun nieuwe distributeur in Japan heeft Koga geld gedoneerd (¥ 1.000.000)  voor de Tsunami Charity Foundation. "Door deze donatie willen zowel Koga als de Accell Group hun oprechte bezorgdheid uitdrukken over wat er gebeurd is met Japan tijdens de verschrikkelijke tsunami. We hopen dat deze bescheiden donatie een bijdrage kan leveren voor het herstel en anderen motiveren dit gebaar te volgen", aldus algemeen directeur Wouter Jager.

Geo Ride is de nieuwe distributeur van Koga in Japan en een deel van de AKI Corporation. Op de foto van links naar rechts: de heer Aki (CEO AKI Corporation), Wouter Jager en Pieter Jan Rijpstra, salesmanager Export Koga.

Reageer op dit artikel