nieuws

Hoofdrolspeelster Carolien Spoor in nieuwe Nederlandse thriller op Montego Barrow

algemeen

Hoofdrolspeelster Carolien Spoor in nieuwe Nederlandse thriller op Montego Barrow

Carolien Spoor gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Nederlandse thriller ‘Claustrofobia’ met verder onder andere Dragan Bakema en Thijs Römer. In de film speelt ze een studente uit Amsterdam en rijdt ze rond op een Montego Barrow. Montego fietsen is hiermee een van de partners die een bijdrage aan de productie van de film heeft geleverd.

BEVERWIJK – Carolien Spoor gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Nederlandse thriller ‘Claustrofobia’ met verder onder andere Dragan Bakema en Thijs Römer. In de film speelt ze een studente uit Amsterdam en rijdt ze rond op een Montego Barrow. Montego fietsen is hiermee een van de partners die een bijdrage aan de productie van de film heeft geleverd.

Carolien: “In de film speel ik jonge studente ‘Eva’ en woon en studeer in Amsterdam en rijd rond op de nieuwe Montego Barrow fiets. Het moest en coole fiets zijn die bij mijn personage past en een stadse uitstraling heeft. Dat is gelukt, ik kende het model nog niet, maar vond het gelijk een te gekke fiets. Lekker brede banden, zodat je niet in een tramrails blijft hangen en toch heel licht. Best handig, vooral als je tijdens de opnames gefocust bent op andere dingen dan het fietsen, maar dat ging dus helemaal goed. Mijn eigen fiets is onlangs gestolen in Amsterdam. Maar gelukkig heb ik na de opnames een Montego Barrow gekregen!” De fiets waar Carolien in de film op heeft gereden, kan door de kijkers naar de film gewonnen worden.

Carolien Spoor (23) studeert dit jaar af aan de Toneelschool Maastricht, maar draait al sinds haar zesde mee in de acteerwereld. Ze heeft gespeeld in televisie series, theaterstukken, commercials en films. Niet alleen voor haar rol in GTST heeft ze een prijs gewonnen, ze heeft ook in een Oscarbekroonde film gespeeld, beste buitenlandse film ‘Antonia’. Afgelopen jaar had ze nog een rol in Loft. Claustrofobia is de eerste online thriller die geheel gratis te zien is op de laptop, smartphone of tablet via www.claustrofobia.nl.
Voor de trailer van de film, kijk op
Youtube.com.

Reageer op dit artikel