nieuws

Fi’zi:k testschoenen

algemeen

Fi’zi:k testschoenen

Consumenten kunnen de nieuwe Fi’zi:k schoenen aan een praktijktest onderwerpen. Volgens distributeur Rivo Sports zijn de eerste reacties op het draagcomfort van de nieuwe Fi’zi:k schoenen boven verwachting. Om iedereen een kans te geven dit draagcomfort te ervaren is het nu mogelijk om bij hun dealers de Fi’zi:k schoenen te testen.

MAASBOMMEL – Consumenten kunnen de nieuwe Fi’zi:k schoenen aan een praktijktest onderwerpen. Volgens distributeur Rivo Sports zijn de eerste reacties op het draagcomfort van de nieuwe Fi’zi:k schoenen boven verwachting. Om iedereen een kans te geven dit draagcomfort te ervaren is het nu mogelijk om bij hun dealers de Fi’zi:k schoenen te testen.

Op www.rivosports.nl zijn de dealers onder "dealers/Fizik" de namen en adressen van deelnemende dealers te vinden. Consumenten kunnen bij een dealer in de buurt de juiste maat passen en vragen of ze de schoenen in de praktijk mogen testen. Op basis van beschikbaarheid kan men op vrijdag de testschoenen ophalen, waarna ze het hele weekeinde in de praktijk getest mogen worden. Op maandag moeten de schoenen weer terug naar de dealer. Bij de schoenen wordt een setje pedalen geleverd, zodat men eventueel de eigen pedalen kan wisselen. Als bonus krijgt de consument een paar Fi’zi:k fietssokken gratis. Rivo Sports raadt aan om de deelnemende dealer naar de volledige voorwaarden van deze actie te vragen.

Reageer op dit artikel