nieuws

ErgoMatic fietsendrager goed beoordeeld

algemeen

ErgoMatic fietsendrager goed beoordeeld

De ErgoMatic fietsendragers zijn goed beoordeeld door een aantal vakjury’s. Deze automatische drager is opgenomen in de MKB innovatie top 100. Alle innovaties die in de top 100 stonden en gericht waren op mobiliteit en duurzaamheid kwamen bovendien nog in aanmerking voor de BLUE efficiency award.

 De ErgoMatic fietsendragers zijn goed beoordeeld door een aantal vakjury’s. Deze automatische drager is opgenomen in de MKB innovatie top 100. Alle innovaties die in de top 100 stonden en gericht waren op mobiliteit en duurzaamheid kwamen bovendien nog in aanmerking voor de BLUE efficiency award. Bij deze verkiezing behaalde de ErgoMatic een verdienstelijke tweede plaats.

Fabrikant (ErgoMatic uit Meppel) en distributeur (WeCycling uit Lieshout) zijn erg blij met de positieve beoordeling vanuit de vakjury’s.

 

Zeer recentelijk zijn er nog enkele wezenlijke verbeterpunten doorgevoerd op de ErgoMatic fietsendrager, waardoor de drager nog veiliger en gebruiksvriendelijker is geworden. Zo herkent de drager zelf wanneer bij het wegrijden de drager nog niet in de beveiligde rijstand is geplaatst door de gebruiker. Wanneer dit niet het geval, zal de drager deze beveiligde rijstand automatisch alsnog opzoeken. Daarnaast is de afstandsbediening overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden en kan de drager direct op een 7- polige of 13-polige stekker worden aangesloten zonder dat hiervoor aanpassingen nodig zijn aan stekker van auto of drager (mits constante voeding aanwezig is).

 

Reageer op dit artikel