nieuws

AGU medewerkers zwaaien Van den Kommer in Turkije uit

algemeen

AGU medewerkers zwaaien Van den Kommer in Turkije uit

AGU heeft wel op heel bijzondere wijze afscheid genomen van Peter van den Kommer. Tijdens het Hemelvaartsweekend reisde de crew van de holding met ruim 160 personen naar Belek in Turkije. Daar werd tevens het 45-jarig bestaan van het bedrijf gevierd.

ALKMAAR – AGU heeft wel op heel bijzondere wijze afscheid genomen van Peter van den Kommer. Tijdens het Hemelvaartsweekend reisde de crew van de holding met ruim 160 personen naar Belek in Turkije. Daar werd tevens het 45-jarig bestaan van het bedrijf gevierd.

Zij deden dit in het gezelschap van de collega’s van Hesling en Jacobsons, die respectievelijk hun 45-jarig en 12,5 jarig bestaan vierden. Op een gedenkwaardige avond in een prachtige ambiance werden Peter van den Kommer en zijn partner Liesbeth uitgezwaaid door directie en medewerkers van de AGU Holding.

Meer nieuws over AGU

Reageer op dit artikel