nieuws

Lekker slank

algemeen

Lekker slank

Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door blijft de kraag van deze jas uitgevoerd met de CC1 Covered Collar van Macna lekker slank. Deze nieuwe wereldwijd gepatenteerde constructie reduceert namelijk het aantal losse lagen in de kraag van drie naar één.

Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door blijft de kraag van deze jas uitgevoerd met de CC1 Covered Collar van Macna lekker slank. Deze nieuwe wereldwijd gepatenteerde constructie reduceert namelijk het aantal losse lagen in de kraag van drie naar één.

Tevens wordt bij de CC1 Covered Collar het aantal bevestigingspunten gereduceerd, waardoor één comfortabele gladde kraag ontstaat die bovendien veel dunner is dan de kragen van conventionele all weather jassen. Nooit meer pijnlijke drukkers en verkeerd omgeslagen lagen die oncomfortabel aanvoelen en lekkages veroorzaken. Bij de ‘CC1 Covered Collar’ loopt het membraan volledig door tot de bovenzijde van kraag voor de beste waterdichtheid. Onder de kraag zit een speciale zomerkraag verscholen. Wanneer de jas tijdens droge en warme weersomstandigheden zonder de uitneembare thermovoering en het Raintex membraan wordt gebruikt, blijft altijd de binnenzijde één dunne gladde doorgang.

Twee modellen uit de nieuwe collectie van Macna zijn uitgevoerd met de CC1 Covered Collar. De all-season tourjas Gator en de leren jas Reactor.

Reageer op dit artikel