nieuws

Koppeling Tehava International met Vendit live

algemeen

Koppeling Tehava International met Vendit live

ROTTERDAM – Tehava International en winkelautomatiseerder Vendit zijn vanaf heden gekoppeld. Met deze koppeling is het mogelijk om via het Vendit systeem VMSII direct het actuele assortiment van Tehava producten in te zien.

ROTTERDAM – Tehava International en winkelautomatiseerder Vendit zijn vanaf heden gekoppeld. Met deze koppeling is het mogelijk om via het Vendit systeem VMSII direct het actuele assortiment van Tehava producten in te zien.

Deze koppeling bespaart onze klanten veel tijd en geld doordat zij rechtstreeks bij de bron hun orders kunt plaatsen. De klanten kunnen nu willekeurig per dag hun orders online als het ware parkeren en zelf bepalen wanneer deze definitief moeten worden. Tijdens het definitief maken ziet de klant de actuele voorraad en krijgt ook zijn orderbevestiging.Als deze orders bij de klant binnenkomen zijn ze eenvoudig binnen te boeken door de bijgeleverde pakbon met EAN codes te scannen. Zo staan alle details en bijbehorende prijzen automatisch correct in het klantsysteem, het enige wat de klant nog hoeft te doen is de geleverde aantallen te controleren.

Edwin Viester, Marketing Manager van Tehava International: ‘Onze klanten zijn professionele dealers en gaan meer en meer automatiseren en gebruik maken van automatische kassa systemen. Samenwerken met partijen als Vendit is dan ook een service die wij willen bieden aan onze klanten.

Meer over Vendit en Tehava

Reageer op dit artikel