nieuws

Hebie UniSNAP

algemeen

Hebie UniSNAP

Bootbag verraste het afgelopen jaar niet alleen de markt, maar ook de producent Hebie zelf: de vraag – ook tijdens beurzen – was ver boven de verwachtingen. Bootbag is een prachtig bewijs dat de moderne systeemdrager uiterst praktisch is.

Bootbag verraste het afgelopen jaar niet alleen de markt, maar ook de producent Hebie zelf: de vraag – ook tijdens beurzen – was ver boven de verwachtingen. Bootbag is een prachtig bewijs dat de moderne systeemdrager uiterst praktisch is.

Om iedereen nu de mogelijkheid te geven de bootbag te gebruiken, ontwikkelde Hebie de universele adapter, de Hebie uniSNAP.
 
De UniSnap is robuust, maar tegelijkertijd ook elegant en licht. De adapter kan compleet met tas makkelijk worden bevestigd op de drager, waar hij dan goed vastzit en 6 kg gewicht makkelijk baas kan.

Meer over Hebie dragers en bevestigingssystemen

Reageer op dit artikel