nieuws

HappyRainyDays genomineerd voor Telegraaf VROUW Awards 2011

algemeen

HappyRainyDays genomineerd voor Telegraaf VROUW Awards 2011

HappyRainyDays is genomineerd voor de Telegraaf Vrouw Award in de categorie mode. De VROUW Awards worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Ruim 10.000 VROUW lezeressen stemden vorig jaar op hun favorieten. Bij HappyRainyDays zijn ze enorm trots op deze nominatie.

AMSTERDAM – HappyRainyDays is genomineerd voor de Telegraaf Vrouw Award in de categorie mode. De VROUW Awards worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Ruim 10.000 VROUW lezeressen stemden vorig jaar op hun favorieten. Bij HappyRainyDays zijn ze enorm trots op deze nominatie.

“Een groot compliment voor onze inzet om betaalbare, kwalitatieve, vrouwelijke en leuke regenjassen op de markt te brengen. Daar zijn we natuurlijk beretrots op. Maar het zou nog leuker zijn als we de award winnen. Dat kan alleen als we veel stemmen krijgen.” Op de site van De Telegraaf kan gestemd worden . Onder het kopje mode staat HappyRainyDays. “We zouden het heel fijn vinden als dealers willen stemmen. Er zijn overigens ook nog leuke prijzen te winnen!”, aldus HappyRainyDays.

De VROUW Awards worden uitgereikt aan producten, winkelketens, welnessresorts en dergelijke die het leven van vrouwen veraangenamen. Daphne Deckers, vaste columniste van VROUW, zal ook dit jaar de prijzen uitreiken tijdens een spetterende Award show. Op donderdag 9 juni 2011 worden de VROUW Awards uitgereikt.

De vakjury heeft de genomineerden bepaald. Dat doen zij aan de hand van de kernwaarden van VROUW: oorspronkelijk en informatief, toegankelijk en gespreksbepalend, emotioneel en positief, herkenbaar, betrokken en puur Hollands. In deze jury zitten Bekende Nederlanders en experts op het gebied van mode, food etc. Er kan tot maandag 6 juni a.s. gestemd worden.
Klik hier om naar de stempagina te gaan.

Reageer op dit artikel