nieuws

BikeSportive Haarlem vanaf nu Specialized concept store

algemeen

Onder grote belangstelling van de media, partners en klanten opende Frits Barend afgelopen weekend in Haarlem een nieuwe Specialized Concept Store. BikeSportive van Willem de Koning werd zo omgedoopt tot de vierde Specialized-winkel in Nederland.

BikeSportive Haarlem vanaf nu Specialized concept store

HAARLEM – Onder grote belangstelling van de media, partners en klanten opende Frits Barend afgelopen weekend in Haarlem een nieuwe Specialized Concept Store. BikeSportive van Willem de Koning werd zo omgedoopt tot de vierde Specialized-winkel in Nederland.

De eerste contacten om als Specialized Concept Store verder door het leven te gaan, waren er al sinds 2009. “Toen we eenmaal de keuze hadden gemaakt om BikeSportive en BikeUrban te koppelen aan dit succesvolle concept, hebben we een grotere locatie in Haarlem gezocht en gevonden. Wij zijn ontzettend blij en trots dat we dit prachtige concept in Haarlem kunnen vertegenwoordigen”, aldus Willem de Koning.

Na onder andere Goirle, München, Kopenhagen, Montpellier, Westerlo, Kerkrade en Apeldoorn is Haarlem de volgende plaats die haar deuren opent voor een Specialized Concept Store. Hiermee wordt de nauwe samenwerking tussen BikeSportive en Specialized voortgezet.

BikeSportive is in 1988 opgericht en groeide uit tot de wielerspeciaalzaak van Haarlem. Sinds januari 2007 heeft Willem de Koning de winkel overgenomen. Willem de Koning: “De winkel stond bekend om haar kwaliteit en hoge servicegraad en door onze passie en enthousiasme hebben we dit verder uit weten te bouwen. Vorig jaar hebben een nieuwe label opgezet, BikeUrban. Dit label richt zich op het groeiende potentieel Urban Bikers, door hoogstaande, kwalitatieve fietsen (Globe Bikes) en accessoires aan te bieden. Door beide labels te combineren binnen dit nieuwe concept, kunnen we perfect aansluiten bij de wensen en behoeftes van de consument.”

Naast het runnen van de winkel is Willem de Koning tevens een gepassioneerde en sportieve fietser. Hij is enthousiast over het merk Specialized: ”Specialized is het enige merk dat de consument een dusdanig breed scala aan mogelijkheden biedt. Hierdoor kan er meer plezier en rendement uit het fietsen gehaald worden. Naast een ruim aanbod in fietsen, accessoires en kleding beschikken we ook nog eens over een speciaal ingerichte BG FIT ruimte waarmee we voor de consument de perfecte zit op de fiets weten te realiseren. Uiteraard stellen we hoge eisen aan onze kwaliteit als Specialized Concept Store en laten wij ons ook jaarlijks door Specialized bijscholen. Op deze manier is ons personeel perfect op de hoogte is van de laatste technologieën en ontwikkelingen, wat ze in staat stelt de klanten tot in detail te informeren.” De ruim 350 m2 grote Specialized Concept Store biedt een uitgebreide collectie aan sportieve heren-, dames- en kinderproducten.

Meer over Specialized…

Reageer op dit artikel