nieuws

Bianchi App voor iPhone

algemeen

Bianchi App voor iPhone

Bianchi heeft vanaf heden zijn eigen App, en is per direct beschikbaar voor iPhone & IPad. Het legendarische fietsmerk staat garant voor innovatie en bied daarom deze applicatie gratis aan, om zodoende alle Bianchi fans overal en altijd op de hoogte te houden van de ‘Celeste’ wereld.

Bianchi heeft vanaf heden zijn eigen App, en is per direct beschikbaar voor iPhone & IPad. Het legendarische fietsmerk staat garant voor innovatie en bied daarom deze applicatie gratis aan, om zodoende alle Bianchi fans overal en altijd op de hoogte te houden van de ‘Celeste’ wereld.

In de drie secties (News, Bikes, About Bianchi) zullen alle officiële website-contents verkrijgbaar zijn in real-time, en in het ‘news’ gedeelte kan men verder informatie vinden zoals: evenementen, raceverslagen, productinformatie, etc. 

Meerdere applicaties zullen spoedig verkrijgbaar zijn zoals het gebruik van GPS om je eigen fietsdata op te slaan zoals: snelheid, hoogte, afstand, cadans etc. En natuurlijk het eenvoudig vinden van een Bianchi dealer via ‘geo-location’.

De Bianchi App is gratis verkrijgbaar in de Apps store.

Reageer op dit artikel