nieuws

Batavus mobiel

algemeen

Batavus mobiel

Batavus meldt met trots dat zijn mobiele website online is. Vanaf nu kunnen consumenten het laatste fietsnieuws, de Batavus-acties en de gehele Batavus fietscollectie op de smartphone bekijken. Batavus is met deze mobiele site een trendsetter in de fietsenbranche.

HEERENVEEN – Batavus meldt met trots dat zijn mobiele website online is. Vanaf nu kunnen consumenten het laatste fietsnieuws, de Batavus-acties en de gehele Batavus fietscollectie op de smartphone bekijken. Batavus is met deze mobiele site een trendsetter in de fietsenbranche.
 
Het gebruik van internet op mobiele telefoons is enorm gestegen de afgelopen tijd. Reden genoeg voor Batavus om een mobiele website te lanceren. Deze site biedt, net als de gewone site, de mogelijkheid om de gehele collectie met specificaties op uw mobiele telefoon met internet te bekijken.

Consumenten die via de smartphone de website van Batavus bezoeken, worden automatisch doorgeleid naar de mobiele versie van de website. Waar ze ook zijn, men is altijd up to date van recente acties, innovaties en Batavus nieuws op fietsgebied. Consumenten hebben zo ook de mogelijkheid om onderweg een dealer te zoeken en filmpjes over de fietsen te bekijken.
 
De prijs van een geselecteerde fiets in één oogopslag te zien en ook de specificaties heeft Batavus overzichtelijk weergegeven. Het is zelfs mogelijk de verschillende uitvoeringen van een model op de mobiele telefoon te bekijken door het zogenaamde ‘swipen’ of door te klikken op ‘volgende pagina’.

Om het model in levende lijve zien, typt de consument eenvoudig een postcode in die hem of haar automatisch doorlinkt naar een lijst met dichtstbijzijnde dealers. Het adres en telefoonnummer van een dealer in de buurt worden weergegeven, maar ook is via Google Maps te zien waar de Batavus dealer zich bevindt.

Meer over Batavus

Reageer op dit artikel