nieuws

Amazing Wheels neemt Big Feet over

algemeen

Amazing Wheels neemt Big Feet over

Amazing Wheels heeft per 1 mei Big Feet overgenomen. De groothandel en fabrikant uit Beverwijk is blij met de overname: “Gezien de groei van het lifestyle segment in de fietsen markt is het voor ons een welkome aanvulling op onze product portefeuille, waarmee we onze positie verder kunnen verstevigen” aldus Mark Kapteyn, General manager van Amazing Wheels.

BEVERWIJK – Amazing Wheels heeft per 1 mei Big Feet overgenomen. De groothandel en fabrikant uit Beverwijk is blij met de overname: “Gezien de groei van het lifestyle segment in de fietsen markt is het voor ons een welkome aanvulling op onze product portefeuille, waarmee we onze positie verder kunnen verstevigen” aldus Mark Kapteyn, General manager van Amazing Wheels.

“Big Feet is een opkomend merk met een breed assortiment lifestyle fietsen met opvallende accessoires en een goed dealernetwerk verspreid over het land. De overname van Big Feet geeft ons de kans de verkoopactiviteiten verder te verbreden”, aldus Kapteyn. De voormalig eigenaar van Big Feet, Rob Laarman is sinds begin mei in dienst getreden bij Amazing Wheels als accountmanager Zuid-oost Nederland en België en voor één dag per week als productmanager voor het lifestyle fietsensegment.

Amazing Wheels BV is een groothandel en producent voor fietsen, e-bikes, bakfietsen en aanverwante producten. Amazing Wheels is distributeur voor het e-bike merk Flyer, het bakfietsenmerk Christiania en trioBike. Amazing Wheels is producent en merkeigenaar van het fietsenmerk Dutch ID, de racestep FootBike en het kinderloopfietsje FirstBike. Bij Amazing Wheels in Beverwijk werken 24 mensen en het bedrijf heeft verkoopactiviteiten in de Benelux, Duitsland en de UK.

Reageer op dit artikel