nieuws

AGU 45 jaar

algemeen

AGU 45 jaar

ALKMAAR – Op 1 mei 2011 vierde AGU het 45-jarig bestaan. Het komende half jaar wordt er uitgebreid stilgestaan bij dit 45-jarig jubileum. Er vinden diverse activiteiten plaats en het jubileum wordt feestelijk aangekleed met speciale acties. Het speciale jubileumlogo siert vanaf gisteren de uitingen van het bedrijf.

ALKMAAR – Op 1 mei 2011 vierde AGU het 45-jarig bestaan. Het komende half jaar wordt er uitgebreid stilgestaan bij dit 45-jarig jubileum. Er vinden diverse activiteiten plaats en het jubileum wordt feestelijk aangekleed met speciale acties. Het speciale jubileumlogo siert vanaf gisteren de uitingen van het bedrijf.

Op 1 mei 1966 werd de vereniging van drie Alkmaarse Groothandels tot één Unie gevormd. Inmiddels staat AGU aan de top van de nationale en internationale fietswereld. Naast totaalleverancier van een verscheidenheid aan producten op het gebied van fietsen, heeft AGU een zeer brede groep artikelen die internationaal verkocht worden onder de merknamen AGU en Cordo. Bovendien is het bedrijf naast haar groothandelsactiviteiten ook importeur van menig exclusief fietsgerelateerde merk in de Benelux.

Feestelijke acties
Gedurende het komende half jaar staan er aantrekkelijke acties gepland richting dealer en consument. Er is een speciaal jubileumnummer van het dealerorgaan Agualiteiten verschenen met interviews met Raborenner Robert Gesink, Vlaams minister-president én fietsliefhebber Kris Peeters en geboren Alkmaarder Marco Borsato. Begin juni zal de gehele AGU crew met partners afreizen voor een vierdaagse jubileumtrip naar een mooie bestemming.

AGU Jubileumtenue
Naast de feestelijke activiteiten en speciale jubileumuitgaven is er ook een AGU jubileumtenue ontwikkeld. Dit wielertenue, bestaande uit shirt en broek, is vanaf juni verkrijgbaar in een limited edition. Subtiele elementen uit het op het shirt en de broek verwijzen naar AGU’s 45 jarig jubileum. De strepen staan voor de bewegingen die een dynamisch bedrijf als AGU in de 45 jaar van haar bestaan heeft gemaakt.

Meer over AGU

Reageer op dit artikel