nieuws

VMSII geeft inzicht in voorraden AGU

algemeen

VMSII geeft inzicht in voorraden AGU

ROTTERDAM – AGU, leverancier van fietsplezier en winkelautomatiseerder Vendit zijn gekoppeld. Met deze koppeling is het mogelijk om via VMSII direct de actuele voorraad van AGU producten in te zien.

ROTTERDAM – AGU, leverancier van fietsplezier en winkelautomatiseerder Vendit zijn gekoppeld. Met deze koppeling is het mogelijk om via VMSII direct de actuele voorraad van AGU producten in te zien.

Via VMSII kunnen dealers nu direct de actuele voorraad, met bijbehorende afbeeldingen en netto inkoopprijzen van alle AGU producten opvragen. Zo kunnen dealers direct online bestellen en hebben ze inzage in de juiste inkoop- en verkoopprijzen. Ook specifieke prijsafspraken en staffels zijn hierin verwerkt.

Deze koppeling bespaart de dealers tijd en geld doordat ze rechtstreeks bij de bron hun orders kunnen plaatsen. Als de orders binnenkomen zijn deze eenvoudig binnen te boeken door de elektronische pakbon te scannen. Zo staan alle details en bijbehorende prijzen automatisch correct in uw systeem. Het enige wat de dealer nog hoeft te doen is de geleverde aantallen controleren.

Dirk de Boer, Operationeel Directeur van AGU: “AGU staat voor fietsplezier, maar wij kunnen en moeten, in samenwerking met Vendit, ook de automatisering steeds makkelijker maken voor onze dealers. Deze koppeling met ons systeem maakt automatisering nog eenvoudiger en wij willen onze klanten graag optimaal bedienen. Onze klanten kunnen nu, ook bij Vendit, direct in onze voorraad kijken en bestellingen plaatsen. De klant en AGU weten op deze manier precies waar ze aan toe zijn.”

Hij voegt daaraan toe: “Onze volgende stap zal zijn, dat we in samenwerking met DST het artikelbestand en het berichtenverkeer gaan standaardiseren en optimaliseren.”

Vendit werkt samen met vrijwel alle bekende leveranciers in de rijwielbranche. Zo zijn onder andere de volgende leveranciersbestanden te koppelen: AGU, Batavus, Sparta, Koga-Miyata, Loekie, Gazelle, Giant, Trek, Juncker, Hesling, Kruitbosch, Rutteman, Jacobsons, Rema TipTop, Merida, Blomson, BBB Augusta en Shimano.

Pearl Izumi Factory Store ook op VMSII
Aan het bovenstaande rijtje kan weer een bekende naam worden toegevoegd. Na de officiële opening op 8 april van de eerste Europese Pearl Izumi Factory Store, onderdeel van Shimano Benelux, is deze door Vendit succesvol geautomatiseerd met het VMSII Winkelmanagementsysteem.

Ronald Muijs, Store Manager bij Pearl Izumi: "Wij zijn vanaf de opening van de winkel gestart met VMSII en het systeem is veel uitgebreider dan we hadden verwacht. Daarnaast werkt het erg gemakkelijk, als je simpel nadenkt dan wijst het zijn weg vanzelf. Het weekend na de opening vond de Amstel Gold Race plaats en tijdens deze drukke dagen kon iedere medewerker snel en goed overweg met VMSII."

Meer over Vendit en Shimano

Reageer op dit artikel