nieuws

Originele Campa Spare Parts

algemeen

Originele Campa Spare Parts

De Campagnolo drivetrain werkt optimaal bij gebruik van de originele service parts. Campagnolo raadt dan ook ten zeerste aan om te allen tijde de eigen Campagnolo onderdelen te gebruiken. Maar welke zijn er allemaal en wat kosten deze?

De Campagnolo drivetrain werkt optimaal bij gebruik van de originele service parts. Campagnolo raadt dan ook ten zeerste aan om te allen tijde de eigen Campagnolo onderdelen te gebruiken. Maar welke zijn er allemaal en wat kosten deze?

ICC heeft een overzicht gemaakt van de adviesverkoopprijzen voor 2011.
Download hier de adviesprijzen van de spare parts.
Download hier de spare parts-catalogus 2011.
 
De originele service parts zijn verkrijgbaar bij de Campagnolo Pro-Shops in de Benelux. Deze dealers zijn stuk voor stuk technisch goed onderlegd en blinken uit in het verlenen van service voor Campagnolo.

De Pro-Shops hebben veel originele onderdelen op voorraad, zodat snel service kan worden verleend bij reparaties en vervangingen.

Reageer op dit artikel