nieuws

Nieuwe tv en online campagne Giant Twist

algemeen

LELYSTAD – Vanaf gisteren heeft Giant een campagne lopen voor de Giant Twist zowel op tv als online. Bij die commercial en online acties hoort een speciale website. Doel is de consument vanuit zijn luie stoel voor tv of pc naar de dichtstbijzijnde Giant-dealer te krijgen.

LELYSTAD – Vanaf gisteren heeft Giant een campagne lopen voor de Giant Twist zowel op tv als online. Bij die commercial en online acties hoort een speciale website. Doel is de consument vanuit zijn luie stoel voor tv of pc naar de dichtstbijzijnde Giant-dealer te krijgen.

De tv commercials zijn vooral overdag te zien, omdat de voornaamste doelgroep voor de Giant Twist dan kijkt. Maar ook komt die prime time langs op tv. De uitzendingen van de tv commercial gaan in twee blokken van drie weken, een blok in april en een in mei.

In deze periode loopt ook de online acties. Bij onder meer Google, Uitzending gemist en dergelijke worden consumenten geleid naar www.giant-twist.nl. Op deze site worden consumenten vervolgens  doorverwezen naar de dealer bij hen in de buurt.

Meer over Giant

Reageer op dit artikel