nieuws

Nieuwe directeur Yamaha Motor Nederland

algemeen

Nieuwe directeur Yamaha Motor Nederland

Arno Sunnotel is benoemd als president van Yamaha Motor Nederland B.V. Hiermee volgt hij Hans Niewenhuis op die begin april 2011 is afgetreden.

Arno Sunnotel is benoemd als president van Yamaha Motor Nederland B.V. Hiermee volgt hij Hans Niewenhuis op die begin april 2011 is afgetreden.

Na het succesvol afronden van een MBA opleiding, en functies bij o.a. Castrol, Michelin en Fokker Aircraft, is Arno op 1 juli 2001 zijn carrière bij Yamaha begonnen. Bij de divisie Powered Two Wheels marketing & sales heeft hij een goede professionele basis weten te leggen, waarbij hij regelmatig op verschillende gebieden met Yamaha Motor Nederland B.V. te maken heeft gehad. De stap naar een top managementfunctie bij Yamaha Motor Nederland B.V. is dan ook niet onverwacht.

Reageer op dit artikel