nieuws

Maxim Energy Gel Single Serve makkelijk te openen

algemeen

Maxim Energy Gel Single Serve makkelijk te openen

Maxim sportvoeding heeft een nieuwe verpakking toegevoegd aan het assortiment van gels: Energy Gel Single Serve. Maxim gel is speciaal ontwikkeld voor momenten dat het lichaam gedurende de intensieve fysieke inspanning behoefte heeft aan snelle energie. De Single Serve zorgt voor nog minder handelingen en verbetert het gebruiksgemak.

Maxim sportvoeding heeft een nieuwe verpakking toegevoegd aan het assortiment van gels: Energy Gel Single Serve.  Maxim gel is speciaal ontwikkeld voor momenten dat het lichaam gedurende de intensieve fysieke inspanning behoefte heeft aan snelle energie. De Single Serve zorgt voor nog minder handelingen en verbetert het gebruiksgemak.

Met de makkelijk te openen verpakking (met scheurstrip) blijft de extra handeling van het sluiten bespaard, zo ook het te veel aan product dat in veel gevallen in de berm belandde door de overbodige ballast. Je betaalt nu alleen voor de hoeveelheid product die je per keer wilt gebruiken en geen cent meer.

Maxim Energy Gel bevat een geconcentreerde vorm van koolhydraten:glucose. Dit is de belangrijkste en snelste energiebron voor het lichaam. Deze bron wordt aangesproken voor het leveren van energie. Tijdens intensieve fysieke inspanning of als je een tijdje niet gegeten hebt, zal je bloedsuikergehalte onder het normale niveau dalen. Dit staat bekend als een te laag bloedsuikergehalte of hypoglycemie. Vermoeidheid, concentratieverliezen en snelle hartslag zijn het gevolg. Deze symptomen hebben een negatieve invloed op je sportprestaties. Maxim Energy Gel zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel (weer) snel het normale niveau bereikt waardoor je optimaal kunt blijven presteren.

Als distributeur van Maxim is Cyclon International B.V. erg enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling. “De Single Serve verpakking is iets waar we naar uit hebben gekeken. Bij de consument was er veel vraag naar een dergelijke verpakking en het is goed dat Maxim hier op  inspeelt. Met deze aanvulling van ons assortiment, bieden we producten op maat,” zegt Leen Boers van Cyclon International B.V. Cyclon is fabrikant van Cyclon Bike Care en tevens distributeur van Sportsbalm Muscle Care.

Reageer op dit artikel