nieuws

Interessant Benelux veldritteam met Eddy van IJzendoorn

algemeen

Interessant Benelux veldritteam met Eddy van IJzendoorn

Eddy van IJzendoorn heeft een profcontract getekend bij het nieuwe veldritteam van Frank Groenendaal (ZZPR.nl) en Patrick Claessens (Champion Systems). Door het aantrekken van Eddy van IJzendoorn in combinatie met het samenvoegen van beide teams is er een interessant Benelux-team ontstaan.

VEGHEL – Eddy van IJzendoorn heeft een profcontract getekend bij het nieuwe veldritteam van Frank Groenendaal (ZZPR.nl) en Patrick Claessens (Champion Systems). Door het aantrekken van Eddy van IJzendoorn in combinatie met het samenvoegen van beide teams is er een interessant Benelux-team ontstaan.

Het team bestaat uit Belgische renners als de Belgische kampioen Elite z.c. Stijn Huys, Bart Verschuren en Geert (de broer van Bart) Wellens en de Nederlandse renners met Twan van den Brand, Roy van Heeswijk, Kobus Hereijgers (komend seizoen allemaal Elite), Reza Hormes-Ravenstijn en Britt Jochems (beiden dames).

Eddy van IJzendoorn alias ‘Fast Eddy’ kwam twee jaar uit voor het team van Leontien van Moorsel en werd toen benaderd door het vorig jaar opgezette Belgische veldritteam Champion Systems-LBS met onder andere de Zwitser Christian Heulle. Doordat Daphny van den Brand vertrok bij het ZZPR.nl-MERIDA-ProLease team van Frank Groenendaal was er behoefte aan een nieuw boegbeeld.

ZZPR.nl gaat nu het zevende jaar in als hoofdsponsor van een veldritteam, dit mede dankzij de nieuwe steun van de Nederlandse bedrijven LBS uit Emmen en Cornelissen aannemersbedrijf BV uit Zeeland en de bestaande sponsoren als MERIDA , ProLease en het Amerikaanse Champions System.

Reageer op dit artikel