nieuws

Gazelle introduceert fietscalculator

algemeen

Gazelle introduceert fietscalculator

DIEREN – Gazelle heeft de Gazelle Fietscalculator geïntroduceerd op de site. Met deze calculator is heel snel en gemakkelijk te berekenen hoeveel calorieën, luchtvervuilende stoffen en euro’s bespaard worden door in plaats van de auto de fiets te pakken. De Fietscalculator is een van de eerste uitingen binnen de nieuwe corporate Gazelle-campagne ‘Ga lekker fietsen!’.

DIEREN – Gazelle heeft de Gazelle Fietscalculator geïntroduceerd op de site. Met deze calculator is heel snel en gemakkelijk te berekenen hoeveel calorieën, luchtvervuilende stoffen en euro’s bespaard worden door in plaats van de auto de fiets te pakken. De Fietscalculator is een van de eerste uitingen binnen de nieuwe corporate Gazelle-campagne ‘Ga lekker fietsen!’.

“Bij Gazelle geloven wij namelijk in de fiets als één van de slimste, gezondste en plezierigste vervoermiddelen ter wereld. Daarom zetten wij ons actief in om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten genieten. Onze hartenkreet is daarom: Ga lekker fietsen. Doel van onze activatiecampagne is meer mensen vaker, verder en met meer plezier te laten fietsen”, aldus Pieter van der Krol van Gazelle. De komende periode worden vanuit deze corporate campagne nog meer initiatieven gelanceerd. Dealers die de fietscalculator ook op hun website willen hebben kunnen een e-mail sturen naar p.vanderkrol@gazelle.nl. 

Op de site www.gazelle.nl/fietscalculator kan de bezoeker door middel van een aantal vragen berekenen bespaard kan worden door in plaats van de auto vaker de fiets te pakken. Zo wordt direct inzichtelijk dat kiezen voor de fiets niet alleen goed is voor de gezondheid en het milieu maar ook zeker voor de portemonnee. Want met de actuele benzineprijzen wordt de fiets voor steeds meer mensen eerste keus als vervoersmiddel voor kleine en middellange afstanden.

Reageer op dit artikel