nieuws

For ladies only!

algemeen

For ladies only!

Dat is niet helemaal waar…. Deze lichte systeemhelm van Schuberth is al even beschikbaar voor heren. Maar Schuberth heeft de populaire C-3 nu doorontwikkeld naar een variant uitsluitend voor dames; de C-3 Lady.

Dat is niet helemaal waar…. Deze lichte systeemhelm van Schuberth is al even beschikbaar voor heren. Maar Schuberth heeft de populaire C-3 nu doorontwikkeld naar een variant uitsluitend voor dames; de C-3 Lady.

De binnenschaal en wangstukken zijn compleet opnieuw ontwikkeld en hebben een compacte pasvorm gekregen die perfect aansluit op de gezichtscontouren van dames. Dit zorgt er voor dat zowel de beste veiligheid als het laagste geluidsniveau van de C-3 gewaarborgd blijven. Naast de specifieke pasvorm is ook de stof aan de binnenzijde van de C-3 aangepast. Deze zacht uitgevoerde stof voelt prettig aan op de huid en is voorzien van een coating. Dankzij deze coating zijn bijvoorbeeld make-up resten zeer eenvoudig te reinigen.
 
De Schuberth C-3 is voorzien van geïntegreerd zonnevizier en wordt standaard geleverd met een Pinlock anticondens vizier. Een optimaal zicht is hierdoor in elke weersomstandigheid gegarandeerd. Daarnaast is de C-3 voorzien van een unieke kinband technologie, genaamd AROS. Dit systeem zorgt er voor dat de helm goed gepositioneerd blijft op het hoofd bij een ongeval en niet kan ‘afschuiven’ door de impact.
 
De C-3 lady is vanaf maat 50 in diverse kleuren verkrijgbaar, waaronder een speciale parelmoer witte uitvoering die een mooie glinstering geeft bij zonnige weersomstandigheden. Adviesprijs vanaf € 529,95.

Reageer op dit artikel