nieuws

Fietsfolder.nl

algemeen

Fietsfolder.nl

In nauwe samenwerking met ondernemers uit de branche heeft ACE Management fietsfolder.nl ontwikkeld, een digitaal folderrek voor tweewielerbedrijven. Op fietsfolder.nl staan doorbladerbare folders van de fietsmerken van de ondernemer met zijn eigen naam en contactgegevens steeds duidelijk in beeld.

In nauwe samenwerking met ondernemers uit de branche heeft ACE Management fietsfolder.nl ontwikkeld, een digitaal folderrek voor tweewielerbedrijven. Op fietsfolder.nl staan doorbladerbare folders van de fietsmerken van de ondernemer met zijn eigen naam en contactgegevens steeds duidelijk in beeld.

Met je ‘eigen fietsfolder.nl’ zit je als ondernemer nooit meer zonder folders, en je hoeft ook niet langer iedere klant een dure folder mee te geven. Je verwijst je klanten eenvoudig naar je eigen online folders. Daarmee presenteer je jezelf als een milieubewust bedrijf, verleen je je klanten een moderne en gebruiksvriendelijke service, en bespaar je bovendien geld omdat je minder folders hoeft in te kopen.
 
Fietsfolder.nl is vooral bedoeld als een verkoop ondersteunend instrument voor ondernemers. Een eigen fietsfolder account is aan elke website te koppelen via zogenoemde ‘logoboards’. De logo’s linken naar de doorbladerbare folder van het merk waarbij de bedrijfsnaam steeds duidelijk zichtbaar blijft en de bezoeker alleen terug kan naar de eigen website van de ondernemer.
 
Fietsfolder.nl is daarnaast ook direct toegankelijk voor consumenten. Voor directe bezoekers is er een ‘store locator’ waarmee een consument de 10 dichtstbijzijnde dealers van zijn favoriete merk kan vinden. En ook dat is extra promotie voor de ondernemer.
 
Meer informatie over een eigen fietsfolder account vindt u hier

Reageer op dit artikel