nieuws

Back to the fifties

algemeen

Back to the fifties

De jaren vijftig is deze lente en zomer de nieuwe trend. Verschillende ontwerpers en modeketens komen met veel fiftiesgetinte producten. Cortina heeft een fraai uitgevoerde transportfiets in de fifties stijl.

De jaren vijftig is deze lente en zomer de nieuwe trend. Verschillende ontwerpers en modeketens komen met veel fiftiesgetinte producten. Cortina heeft een fraai uitgevoerde transportfiets in de fifties stijl. Deze stijl is op verschillende manieren terug te zien. Het damesmodel is er in een frisse mint groene kleur met oranje velgen. Het herenmodel heeft een zwart/rode combinatie.

De Cortina Transport U4 ‘Back to the fifties’ is uitgevoerd met 3 versnellingen remnaaf. Verkrijgbaar in de maten 50/57 centimeter voor dames en 56/61/65 centimeter voor heren. De adviesverkoopprijs is 499 euro.

Reageer op dit artikel