nieuws

Wegwerp zweetband voor alle types hoofdbedekking

algemeen

Wegwerp zweetband voor alle types hoofdbedekking

De zelfklevende wegwerp zweetband met de naam BandZorb is eenvoudig in elke helm, cap, hoed of zonneklep te plakken. Doordat hij sterk absorberend is beschermt de BandZorb het voorhoofd tegen zweet en tegelijkertijd houdt de BandZorb het hoofddeksel schoon van zweet- en zoutresten, vuil en nare geurtjes. Ook ideaal als er make-up gebruikt wordt, dat blijft niet meer achter in de helm of cap.

De zelfklevende wegwerp zweetband met de naam BandZorb is eenvoudig in elke helm, cap, hoed of zonneklep te plakken. Doordat hij sterk absorberend is beschermt de BandZorb het voorhoofd tegen zweet en tegelijkertijd houdt de BandZorb het hoofddeksel schoon van zweet- en zoutresten, vuil en nare geurtjes. Ook ideaal als er make-up gebruikt wordt, dat blijft niet meer achter in de helm of cap.

De BandZorb is comfortabel, de buitenzijde is van 100% katoen en dus zacht aan de hoofdhuid. Een antibacteriële toevoeging zorgt ervoor dat bacteriën gedood worden en vermindert huidirritaties. De BandZorb is milieuvriendelijk, het katoen en de binnenkern is volledig afbreekbaar en kan dus in de prullenbak zonder gevaar voor het milieu.

Door de zelfklevende laag is hij eenvoudig te plaatsen in de binnenrand van de wielerhelm of cap. De BandZorb is er ook heel gemakkelijk uit te halen zonder kleefresten achter te laten. Afhankelijk van hoeveel men zweet of hoe vuil en verzadigd de BandZorb is, kan deze vervangen worden door een nieuwe.

De BandZorb zit per 6 stuks verpakt in een hersluitbare verpakking en ze zijn er in twee afmetingen:
• Smal, 6 stuks van 25 x 305mm
• Breed, 6 stuks van 41 x 355mm (leverbaar mei 2011)

Reageer op dit artikel