nieuws

WeCycling distributeur van BH bikes

algemeen

WeCycling distributeur van BH bikes

LIESHOUT – WeCycling is de nieuwe distributeur van BH bikes, een Spaans merk met een uitgebreide range van fietsen waaronder een compleet gamma in ultralichte racefietsen en mountainbikes. In het assortiment van BH Bikes ook e-bikes met een laag gewicht vanaf 21,7 kilo en diverse accu’s met zelfs een ‘regenerated’ versie die zich weer oplaadt tijdens het remmen.

LIESHOUT – WeCycling is de nieuwe distributeur van BH bikes, een Spaans merk met een uitgebreide range van fietsen waaronder een compleet gamma in ultralichte racefietsen en mountainbikes. In het assortiment van BH Bikes ook e-bikes met een laag gewicht vanaf 21,7 kilo en diverse accu’s met zelfs een ‘regenerated’ versie die zich weer oplaadt tijdens het remmen.

Gisteren hield WeCycling een open dag waar onder andere de fietsen van BH bikes te zien waren. Volgens Paul van Nuland van WeCycling kwamen rond de 1.000 bezoekers naar de dag: "Het was een gezamenlijke open dag met meerdere bedrijven hier op het bedrijventerrein. Het was de hele dag lekker druk. Dit kwam natuurlijk mede dankzij het mooie weer en onze gedeeltelijke buitenpresentatie."

WeCycling is een nog jong bedrijf dat naast BH bikes racefietsen importeert van Fondriest, wielerkleding van Solo en e-bikes van het Italiaanse Wayel. Verder distribueert het bedrijf de volautomatische fietsendragers van Ergomatic. De BH bikes zullen worden gedistribueerd via de vakhandel. Het is mogelijk om de collectie te bekijken bij WeCycling in Lieshout.

Reageer op dit artikel