nieuws

Sparta feliciteert ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2011!’ Fietscity Jan Kooij

algemeen

Sparta feliciteert ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2011!’ Fietscity Jan Kooij

NIJMEGEN – Fietscity Jan Kooij te Nijmegen is onlangs verkozen de Tweewielerwinkel van het Jaar 2011! georganiseerd door het vakblad Tweewieler. Rayonmanager Martin Drinkwaard zocht zijn klant op en

NIJMEGEN – Fietscity Jan Kooij te Nijmegen is onlangs verkozen de Tweewielerwinkel van het Jaar 2011! Tijdens BOVAG Branchedag begin februari in Ede, is deze Sparta dealer uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze verkiezing die dit jaar voor de 14e keer werd georganiseerd door het vakblad Tweewieler.

Sparta rayonmanager Martin Drinkwaard zocht zijn klant op en feliciteerde hem met het behalen van deze titel. Als kado ontving hij een speciale Fietscity Pick-up mét uniek gepersonaliseerd framebord! De originele Pick-up is al jarenlang een succesvol model nadat Sparta de transportfiets enkele jaren geleden opnieuw opnieuw geïntroduceerd heeft.

 

Bijschrift foto: Maarten Akkers (rechts) ontvangt uit handen van Sparta rayonmanager Martin Drinkwaard een speciale Fietscity Pick-up mét framebord.


Reageer op dit artikel