nieuws

Shimano wint iF Design Gold Award met super licht jack

algemeen

Shimano wint iF Design Gold Award met super licht jack

HANNOVER (D)/NUNSPEET – Shimano heeft met de superlichte ACCU3D R windbreaker de prestigieuze Gold Award gewonnen op de iF Product Design Award 2011. De uitreiking vond deze week plaats op de CeBIT beurs in Hannover. De windbreaker ACCU3D R weegt slechts 63 gram en kan heel klein opgeborgen worden in de achterzak van een fietsshirt.

HANNOVER (D)/NUNSPEET – Shimano heeft met de superlichte ACCU3D R windbreaker de prestigieuze Gold Award gewonnen op de iF Product Design Award 2011. De uitreiking vond deze week plaats op de CeBIT beurs in Hannover. De windbreaker ACCU3D R weegt slechts 63 gram en kan heel klein opgeborgen worden in de achterzak van een fietsshirt.

Het beschikt over een zeer goede waterafstotendheid en een hoge weerstand tegen scheuren, wat het geschikt maakt voor heftige fietstochten. Verkrijgbaar in zwart en lime groen. Deze windbreaker was ook al geselecteerd voor een ‘Eurobike Award "op de Eurobike show in Friedrichshafen, afgelopen september.

Dit jaar streden 1.121 deelnemers uit 43 landen om een iF product design award. Totaal werden er 2.756 producten beoordeeld door een internationaal panel van deskundigen. Slechts 50 daarvan werden geselecteerd om een iF Gold Award ontvangen.

De iF product design award heeft betrekking op alle gebieden van product design. Het dient als een platform voor relevante innovaties op het gebied van design. Sinds 1953 wordt de iF product design award erkend als een label voor goed design.

Reageer op dit artikel