nieuws

Rudy Project partner World Tour teams

algemeen

Rudy Project partner World Tour teams

Sportbrillen en helmen fabrikant Rudy Project zal ook in het seizoen 2011 als technical partner van meerdere wielerteams fungeren. Van de World Tour teams zullen alle renners van Omega Pharma – Lotto, met onder andere Philippe Gilbert, Rabobank, met Lars Boom en Liquigas van renner Ivan Basso over de complete Rudy Project collectie kunnen beschikken.

Sportbrillen en helmen fabrikant Rudy Project zal ook in het seizoen 2011 als technical partner van meerdere wielerteams fungeren. Van de World Tour teams zullen alle renners van Omega Pharma – Lotto, met onder andere Philippe Gilbert, Rabobank, met Lars Boom en Liquigas van renner Ivan Basso over de complete Rudy Project collectie kunnen beschikken.

Naast de drie World Tour teams worden ook de jongens van Topsport Vlaanderen – Mercator en dames van Topsport Vlaanderen – Ridley Ladies door de Italianen van hun topproducten bediend. Binnen de zeer uitgebreide Rudy Project collectie zijn het vooral de briltypes Genetyk en Noyz en helmen Sterling en tijdrithelm Wingspan die hun voorkeur genieten.

Door middel van het Quick Change systeem kunnen ze de verschillende brilmonturen van een zestiental soort lenzen voorzien. Of de renners moesten kiezen voor fotochromatische lenzen die zich automatisch aan elke lichtsterkte aanpassen. Voor een perfect draagcomfort zijn het neusstuk en de oorbeentjes van de verschillende Rudy Project brilmodellen naar ieders vorm aan te passen. Met 18 strategisch geplaatste ventilatiegaten is de interne verluchting bij de Rudy Project Sterling helm optimaal gegarandeerd.

De in de helm geïntegreerde lichtmetalen Impact Protection Grid beschermt het hoofd tegen een mogelijke multi crashimpact. Door middel van het in drie posities af te stellen non-slip systeem biedt de Sterling een perfecte pasvorm.

Reageer op dit artikel