nieuws

Nieuwe HJC FS-11

algemeen

Nieuwe HJC FS-11

De populaire helm FS-11 van HJC wordt dit seizoen in een nieuw jasje gestoken. De zogeheten FS-11 Emblem krijgt een uniek nieuw design met een mix van matte en glanzende lak. De HJC FS-11 dankt zijn populariteit aan het feit dat de helm altijd als gegoten zit dankzij het volledig geïntegreerde luchtpompsysteem in de wangkussens.

De populaire helm FS-11 van HJC wordt dit seizoen in een nieuw jasje gestoken. De zogeheten FS-11 Emblem krijgt een uniek nieuw design met een mix van matte en glanzende lak.  De HJC FS-11 dankt zijn populariteit aan het feit dat de helm altijd als gegoten zit dankzij het volledig geïntegreerde luchtpompsysteem in de wangkussens.

Door de wangkussens op te pompen sluit de nieuwe FS-11 perfect aan op ieder gezicht. Het grote voordeel bij dit gepatenteerde pompsysteem is het feit dat de ruimte in de helm niet alleen kleiner wordt, maar de wangkussens juist helemaal de contouren van het gezicht gaan volgen. Zo wordt voorkomen dat de helm kan gaan knellen, bijvoorbeeld bij de jukbeenderen of de kaak. Tevens zorgt deze optimale pasvorm voor een verhoging van de veiligheid en een reducering van het geluidsniveau in de helm.

De HJC FS-11 is tevens uitgerust met een geïntegreerd zonnevizier. HJC ontwikkelde dit zonnevizier met een doordachte constructie waarmee met één druk op de knop het zonnevizier in de helmschaal wegschiet; de zogenaamde ‘Quick-Sunvisor’. Zo heeft men in een fractie van een seconde tijdens het rijden weer helder zicht indien nodig.

De HJC FS-11 Emblem is beschikbaar in de maten XS t/m XXL en heeft een adviesprijs van € 299,95. Er is al een HJC FS-11 verkrijgbaar vanaf € 279,95.

Meer informatie vindt u op www.splashdesign.com

Reageer op dit artikel