nieuws

Jeroen Walraven nieuwe COO bij Gazelle

algemeen

Jeroen Walraven nieuwe COO bij Gazelle

DIEREN – Jeroen Walraven is half februari bij Gazelle in dienst getreden als Chief Operations Officer. De aanstelling van Walraven past in het streven van Gazelle om de levertijden te optimaliseren en door een goed supply chain management beter te anticiperen op de vraag uit de markt.

DIEREN – Jeroen Walraven is half februari bij Gazelle in dienst getreden als Chief Operations Officer. De aanstelling van Walraven past in het streven van Gazelle om de levertijden te optimaliseren en door een goed supply chain management beter te anticiperen op de vraag uit de markt.

 

Tijdens de Gazelle Supplier Days is die ambitie al vaker uitgesproken. Met de komst van Jeroen Walraven voegt Gazelle de daad bij het woord. Zijn benoeming is niet alleen een versterking, maar vooral ook een aanvulling op het huidige management.

Jeroen Walraven maakt in deze nieuwe functie de overstap van Dorel Nederland, beter bekend als de producent van baby- en kinderartikelen van de merken Maxi-Cosi en Quinny. Op het gebied van supply chain management heeft Jeroen Walraven in het verleden veel ervaring opgedaan bij achtereenvolgens Dow Chemical, KPMG en Philips. In 2003 startte Walraven als general manager bij Dorel Nederland, maar werd daarnaast in 2009 benoemd tot vice-president Supply Chain & Operation bij Dorel Europe.

 

Meer nieuws over Gazelle

Reageer op dit artikel