nieuws

Geen schade aan fabrieken Shimano in Japan

algemeen

Geen schade aan fabrieken Shimano in Japan

NUNSPEET/OSAKA (JAPAN) – De enorme aardbeving en tsunami van afgelopen vrijdag hebben geen schade aangericht aan de fabrieken van Shimano in Japan. De fabriek staat in Osaka, op een afstand van ongeveer 600 km van de getroffen stad Sendai. Ook de fabriek in Shimononseki in het zuiden van Japan is niet getroffen.

NUNSPEET/OSAKA (JAPAN) – De enorme aardbeving en tsunami van afgelopen vrijdag hebben geen schade aangericht aan de fabrieken van Shimano in Japan. De fabriek staat in Osaka, op een afstand van ongeveer 600 km van de getroffen stad Sendai. Ook de fabriek in Shimononseki in het zuiden van Japan is niet getroffen.

Volgens commercieel directeur Frank Pfeiffer van Shimano Europe worden de ontwikkelingen rond de kerncentrales nauwlettend in de gaten gehouden: “Tot nu toe zijn er nog geen gevolgen voor de levering van producten. Maar we houden onze klanten op de hoogte van de situatie. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers van deze tragedie.”

Reageer op dit artikel