nieuws

Gebroeders Saunders op Vespa LX

algemeen

Gebroeders Saunders op Vespa LX

AMSTERDAM – Ben en Dean Saunders rijden sinds kort op een Vespa LX in unieke ‘Buddha to Buddha’-editie. De Vespa’s zijn geleverd door Andiamo uit Amsterdam. Namens deze Vespa-dealer was Femmy Canes aanwezig om de modieuze tweewielers aan de gebroeders Saunders te overhandigen.

AMSTERDAM – Ben en Dean Saunders rijden sinds kort op een Vespa LX in unieke ‘Buddha to Buddha’-editie. De Vespa’s zijn geleverd door Andiamo uit Amsterdam. Namens deze Vespa-dealer was Femmy Canes aanwezig om de modieuze tweewielers aan de gebroeders Saunders te overhandigen.

Het idee voor de samenwerking tussen Ben en Dean Saunders, Buddha to Buddha en Vespa kwam voort uit het brein van Dennis Rügebregt van Buddha to Buddha: "De auditieronde van Ben en Dean Saunders heeft diepe indruk gemaakt op Buddha to Buddha. Vanaf het eerste moment hebben de gebroeders op de steun van het merk kunnen rekenen. Met hun unieke en kenmerkende stijl passen ze perfect bij de filosofie van Buddha to Buddha, die draait om bewust leven, genieten en het beste uit jezelf halen op een ongedwongen, relaxte manier."

Buddha to Buddha werd 12,5 jaar geleden opgericht door Batul Loomans, die zijn inspiratie opdeed tijdens een Buddha to Buddha sessie in India..Vespa Piaggio BV te Breda sluit zich graag bij de levensvisie van Buddha to Buddha aan en vond de Amsterdamse Vespa-dealer Andiamo bereid om de twee zwarte Vespa LX 50’s binnen een paar dagen aan de broers te leveren. “Bij Vespa draait ook alles om genieten en levensstijl, dus vormen de beide scooters een logische aanvulling op de uitstraling van de populaire broers Saunders. Vespa Piaggio BV kijkt uit naar een leuke samenwerking met de familie Saunders”, aldus Michael Ras, Marketing Manager van Piaggio Vespa BV.

Reageer op dit artikel