nieuws

FietsNED-relatiedag startpunt nieuwe fietsseizoen

algemeen

FietsNED-relatiedag startpunt nieuwe fietsseizoen

OOSTERHOUT – Afgelopen zaterdag was er een bijeenkomst van de bij FietsNED aangesloten tweewielertechnici en –vakhandelaren samen met de contractpartners waar FietsNED voor werkt. Doelstelling was om er door kennisuitwisseling voor te zorgen dat fabrikanten en importeurs enerzijds en (FietsNED-)monteurs anderzijds samen komen tot een hogere productbeleving bij de klant.

OOSTERHOUT – Afgelopen zaterdag was er een bijeenkomst van de bij FietsNED aangesloten tweewielertechnici en –vakhandelaren samen met de contractpartners waar FietsNED voor werkt. Doelstelling was om er door kennisuitwisseling voor te zorgen dat fabrikanten en importeurs enerzijds en (FietsNED-)monteurs anderzijds samen komen tot een hogere productbeleving bij de klant.

De hele dag werden er door de contractpartners workshops gegeven aan kleine groepen FietsNED-ondernemers. Zij leerden zo over productinnovatie en de beste service-aanpak. Omgekeerd kregen de contractpartners van de ondernemers over verbeterpunten van de producten te horen, van zaken die ze tegengekomen zijn in de dagelijkse praktijk.

Tussen de workshops door was volop gelegenheid om op ongedwongen wijze in het ‘FietsNED-café’ de relaties te versterken. Een aangename en tegelijkertijd zinvolle manier om wijzer te worden, zo was de algemene mening. “Mooi ook om te zien dat van de FietsNED-relatiedag zo’n grote motiverende werking is uitgegaan. Voldaan en met voldoende (kennis)bagage gaan FietsNED-ondernemers daardoor weer de weg op. Dat is alleen maar goed voor de klant”, zo merkt Martin Leemans, directeur FietsNED op. FietsNED zal ook in 2012 het nieuwe fietsseizoen weer inluiden met een FietsNED-relatiedag.

Meer nieuws over FietsNED

Reageer op dit artikel