nieuws

Dress clip ook voor iPod

algemeen

Dress clip ook voor iPod

Speciaal voor de lente komt NOMONRO met een nieuwe collectie dress clips, geïnspireerd op de geluiden uit de natuur. Tot de uitvinding van de dress clip, was fietsen met een rok of jurkje aan nooit een optimale combinatie. Dankzij de NOMONRO dress clip behoort onelegant op de fiets zitten gelukkig tot de verleden tijd.

Speciaal voor de lente komt NOMONRO met een nieuwe collectie dress clips, geïnspireerd op de geluiden uit de natuur. Tot de uitvinding van de dress clip, was fietsen met een rok of jurkje aan nooit een optimale combinatie. Dankzij de NOMONRO dress clip behoort onelegant op de fiets zitten gelukkig tot de verleden tijd. De jurk of rok waait niet langer omhoog, maar blijft tijdens het fietsen gewoon op haar plaats. Maar de clip is ook handig om het iPod-snoertje vast te zetten, of de tas of sjaal.

De nieuwe collectie dress clips ‘Music Memories’ is geïnspireerd op de geluiden uit de natuur; de ruisende wind, tjirpende vogels en kabbelende beekjes. De dress clips, met toepasselijke namen als Singing Leaves, Dancing Flowers, Rose Kiss en Radio Mind, zijn gemaakt van natuurlijke stoffen met mooie prints. Hierdoor biedt deze vrolijke muziekcollectie nog meer keuze in dessins en materialen. De NOMONRO Dress Clip is vanaf € 9,95 te koop via www.nomonro.com.

Reageer op dit artikel