nieuws

Dextro Energy nu ook voor na het sporten

algemeen

Dextro Energy nu ook voor na het sporten

MAASBOMMEL – Het herstel van het lichaam na een zware inspanning met de juiste voeding is misschien nog wel belangrijker dan de inspanning zelf. Dextro Energy After Sports Drink is speciaal met dit doel ontwikkeld om het lichaam te voorzien van de nodige koolhydraten, proteïnen en vitamines.

MAASBOMMEL – Het herstel van het lichaam na een zware inspanning met de juiste voeding is misschien nog wel belangrijker dan de inspanning zelf. Dextro Energy After Sports Drink is speciaal met dit doel ontwikkeld om het lichaam te voorzien van de nodige koolhydraten, proteïnen en vitamines.

Na een lichamelijke krachtinspanning helpt de hersteldrank van Dextro Energy om de koolhydraatreserves aan te vullen, de spieren te herstellen en de stofwisseling te bevorderen. Deze herstelpoeder bevat proteïnen, magnesium en maar liefst 10 verschillende vitamines. Veel hersteldranken zijn vaak bitter maar Dextro Energy erin geslaagd om een frisse tropical smaak op de markt te brengen, zonder concessies te doen aan de werking van het product.

Dextro Energy wordt op de markt gebracht door Rivo Sports en geleverd aan de fiets-, sport en runningspeciaal zaken in de Benelux.

Reageer op dit artikel